خواص دانه های آفتابگردان,فواید دانه های آفتابگردان,دانه های آفتابگردان درمانی,خاصیت دانه های آفتابگردان,خواص دانه های آفتابگردان درمانی,خواص دانه های آفتابگردان برای پوست,خواص دانه های آفتابگردان برای مو,خواص دانه های آفتابگردان برای جوانی,خواص دانه های آفتابگردان برای بارداری,خواص خوردن دانه های آفتابگردان,فواید دانه های آفتابگردان خام,فواید دانه های آفتابگردان پخته
به گزارش بی اس ام اس : دانه های آفتابگردان جزو ساده ترین و سریع ترین دانه هایی است که به راحتی جوانه می زنند. آنها را می توان در ظرف آب قرار داده پس از چند ساعت آب کشی کرده در یخچال گذاشت.دانه ها را معمولاً در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی منفذدار نگهداری می کنند. می توان دانه را یک شب قبل در آب خیسانده سپس مانند سبزه نوروز روی ظرف مسطحی چید. دانه ها باید با فاصله ای اندک کنار هم قرار گیرند تا از گندیدگی آنها جلوگیری شود.به محض این که دانه ها جوانه زد باید آنها را مصرف کرد و یا پس از حدوداً سه روز آن را همراه جوانه و برگ های روییده از آن به اندازه ۲ یا ۳ سانتی متر مورد استفاده قرار داد.
جوانه دانه آفتابگردان سرشار از ویتامین های ب یک، ب ۲، ب ۳، ب ۶، ب ۱۲، آ، د، کا، اف، امگا ۳ و امگا ۶، ۲۸ درصد پروتئین گیاهی، ویتامین ای، اسیدهای آمینه چرب ضروری و مفید، مینرال ها مانند منیزیم، روی، زینک، کبالت، کرم، سرشار از لیتیوم و سلنیوم بوده و روغن یا جوانه آفتابگردان در سلامت سیستم عصبی، قلبی – عروقی و دستگاه گوارش نقش بسزایی دارد.دانه های جوانه زده را در ظرف مشبک یا کیسه پارچه ای قرار داده روزانه آنها را نمدار و یا آبکشی می کنند تا جوانه ها تازه و مرطوب باقی بمانند.
منبع:روزنامه ایران